Servicii Funerare complete

Va punem la dispozitie o gama variata de produse si servicii.
Stim ca nu este placut sa pierzi pe cineva apropiat si foarte drag, insa exista in viata momente mai grele peste care trebuie sa trecem.
Prin serviciile care le oferim, incercam si noi sa fim alaturi de tine in clipele de grea incercare. De la coroane sau sicrie, la intermedierea actelor de deces sau transportul sicriului la capela, firma noastra acopera toata gama de produse si servicii funerare.

Imbalsamare

Imbalsamarea decedatului este obligatorie prin lege si se face numai de catre personal calificat. Ea consta in conservarea decedatului si oprirea procesului de intrare in putrefactie.

Acte de deces / sanepid

Compania noastra va poate ajuta in declararea decesului la primaria pe raza careia s-a produs decesul si la eliberarea actelor necesare. Vom face toate demersurile pentru intermedierea tuturor actelor necesare.

Accesorii funerare

Sicriului ales i se pot aplica accesorii funerare de calitate: cruce, manere din metal sau plastic, suruburi cu diferite modele. Pentru o inmormantare pot fi necesare baticuri, esarfe, prosoape, batiste, lumanari si candele.

Pachete innhumare

Durerea pierderii unei persoane apropiate este greu de inteles si de acceptat. Vom incerca sa va alinam suferinta oferindu-va pachetele de servicii funerare optime.

Coroane, jerbe

Coroanele, jerbe, aranajamentele florale pentru sicrie, buchetele de condoleante sunt realizate pentru a aduce cel mai frumos omagiu celor care nu mai sunt, dar care vor ramane mereu in sufletul nostru.

Locuri de veci

Va puteti baza pe noi pentru pregatirea si amenajarea locului de veci. Vom face toate demersurile ca procesiunea de inmormantare sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Organizari parastase

Daca nu aveti posibilitatea si timpul necesar pregatirii pachetelor pentru pomana decedatului sau a colivei, compania noastra va poate ajuta cu pregatirea lor.

Incinerare

Incinerarea persoanei decedate se poate face la cererea familiei care organizeaza funeraliile sau la cererea expresa a decedatului, exprimata in timpul vietii. Pentru detalii despre acest serviciu va rugam sa ne contactati.

Transport funerar

Asiguram transportul defunctului de la domiciliu sau spital, la capela sau cimitir cu autoutilitare special concepute pentru astfel de transporturi.